• Call : (0040) 723 640 107

Condiții generale de utilizare

Utilizare paginii “www.gradinitadiana.ro”, denumita în continuare” site”, presupune acceptarea în totalitate a Termenilor și Condițiilor de Utilizare.

Utilizatorii sunt obligați sa accepte de facto termienii și condițiile de utilizare, în momentul în care accesează/utilizează, site-ul: “www.gradinitadiana.ro”, iar dacă, un utilizator, nu este de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, este OBLIGAT SĂ PĂRĂSEASCĂ site-ul: “www.gradinitadiana.ro”.

Conținutul, designul, baza de date colectata de la utilizatori reprezinta proprietatea www.gradinitadiana.ro, și sunt protejate de legislația romanească aflata în vigoare, în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe. În privința conținutului postat de utilizatori, dreptul de autor și responsabilitatea asupra informațiilor le revin exclusiv utilizatorilor, site-ul, www.gradinitadiana.ro,  fiind doar hosting pentru informațiile respective.

Conținutul site-ului poate fi utilizat exclusiv în scop personal. Orice utilizare în alte scopuri decât personale se va face doar cu acordul scris în prealabil al www.gradinitadiana.ro.

Este strict interzisă copierea, reproducerea sau vânzarea parțială sau integrală a conținutului.

Politica de confidențialitate

Această politică de confidenţialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului www.gradinitadiana.ro şi explică modul în care www.gradinitadiana.ro foloseşte şi protejează informaţiile personale. Aceasta acoperă toate serviciile oferite de www.gradinitadiana.ro

Această politică de confidenţialitate nu se aplică terţilor, site-urilor pe care apar link-uri către site-ul nostru sau care fac publicitate pe site-ul nostru. Aceste site-uri terţe părţi îşi desfăşoară politica de confidenţialitate proprie, pe care îţi recomandăm să o citeşti.

Datele furnizate de dumneavoastră în cursul navigării acestui website pot fi folosite de www.gradinitadiana.ro şi sunt prelucrate în scopul promovării şi îmbunatățirii serviciilor sale.

Prin acordul dumneavoastră exprimat, prin accesarea și utilizarea www.gradinitadiana.ro , datele dumneavoastră cu caracter personal și orice alte informații furnizate de dumneavoastră,  pot fi prelucrate şi utilizate de www.gradinitadiana.ro , în orice activități şi scopuri legate de marketing, telecomunicații, cât și în scopul realizării unui interes legitim al www.gradinitadiana.ro , pentru constituire de baze de date şi utilizarea acestora, oricare ar fi ele.

Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră  constau în informațiile referitoare la o persoană fizicã identificată sau identificabilă.

Asemenea informaţii cu caracter personal sunt numele, adresa, numărul de telefon, orice informaţie privind folosirea produselor şi serviciilor www.gradinitadiana.ro , cât şi orice informaţie furnizată de dumneavoastră care este prelucrată şi introdusă în baza noastră de date.

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. Www.gradinitadiana.ro îţi aduce la cunoștință că beneficiezi de drepturile prevăzute de art.12-15 din Legea 677/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenție asupra datelor şi dreptul de opoziţie, pe care le poţi exercita printr-o cerere scrisă, semnată şi datată, pe adresa: strada Arhitect Alexandru Săvulescu, nr.28, Sector 2, București

Pentru orice nelămurire cu privire la utilizarea site-ului www.gradinitadiana.ro, cât şi la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, ne puteti contacta pe adresa de email contact@gradinitadiana.ro.

De asemenea, prin accesarea şi utilizarea site-ului www.gradinitadiana.ro va exprimati consimţământul în sensul primirii de apeluri, mesaje text (SMS) sau e-mailuri pentru promovarea serviciilor oferite de şi/sau prin intermediul www.gradinitadiana.ro.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale www.gradinitadiana.ro, se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și www.gradinitadiana.ro.

Dacă nu sunteti de acord cu condiţiile de utilizare de dumneavoastră a website-ului şi a datelor cu caracter personal de către www.gradinitadiana.ro, aveti dreptul de a nu mai utiliza acest web site.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Orice modificări vor fi aduse politicii de confidențialitate vor fi publicate pe site-ul nostru şi, când este cazul, vor fi notificate prin SMS sau e-mail, astfel încât să rămâneți tot timpul informat cu privire la modalitatea în care folosim datele dumneavoastră cu caracter personal. Prin continuarea utilizării site-ului după orice modificare, considerăm că sunteți de acord cu aceste modificări, și implicit cu folosirea lor.